ROSSS S.p.A., italijansko podjetje, med vodilnimi na področju logističnih rešitev, specializirano za raziskave, proizvodnjo in distribucijo kovinske regalne opreme za uporabo v industrijskih in poslovnih objektih. Izdelujemo širok izbor skladiščne in arhivske regalne opreme – klasični paletni regali, drive in regali, polični regali, konzolni regali, etažna – nivojska skladišča, kovinski podesti za industrijo.  Več na: https://www.rosss.it/en/

Na slovenskem tržišču smo prisotni že več kot 30 let in se ponašamo z lepim številom referenčnih objektov.

Skladiščni regali Rosss so projektirani in izdelani skladno z evropsko zakonodajo in priporočili za področje skladiščne regalne opreme. Produkti in logistične rešitve ROSSS so rezultat lastnega znanja z italijanskim ”designom” in izhajajo iz poglobljenih tehnoloških izkušenj podjetja ROSSS, s poudarkom na varnosti in kakovosti.

Izbira nepravilne in nefunkcionalne skladiščne opreme lahko vpliva na ostalo namensko opremo (viličarje, dvigala, dvižne platoje, itd), zavira proces manipulacije in transporta, za upravljanje potrebujemo več ljudi. Glavni dejavnik pri izbiri skladiščne opreme pa je gotovo vrsta in frekvenca blaga v skladišču.